Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (2.71 secunde)
La acestea au contribuit in principal cresterea tarifelor la transport pe calea ferata, cu 2,31%, apa, canal, salubritate cu 0,94% si telefon cu 0,63%.
De asemenea, potrivit Directiei Judetene de Statistica, anul acesta, o evolutie buna a avut-o si castigul salarial mediu brut si net pe salariat, care s-a situat in luna ocotmbrie la valoarea de 1188 lei si respectiv 897 lei, cu 18% si 16,3% peste nivelul lunii ocotmbrie a anului precedent.
Astfel, la proiectul amplu de mediu si infrastructura, pentru anul viitor este prevazuta finalizarea lui prin construirea ultimei componente, respectiv a statiei de epurare ape uzate si de tratare a levigatului.
Nu cred ca este vorba numai de un ciclu economic obisnuit, ci de unul extins de 40 de ani si nu este exclus sa fie vorba chiar de finele unui ciclu secular", si-a inceput Mugur Isarescu expunerea, subliniind insa ca problematica pe care o vizeaza este aceea pe termen mediu.
cu indicatii in sindromul post-laminectomie, hernii mici, stenoze moderate de canal lombar. ... Ne propunem o normalitate a relatiilor dintre medici si pacienti bazata pe un act medical in concordanta cu standardele internationale, intr-un mediu de respect reciproc.
De ce unii ziaristi au salariul mediu pe economie din care abia isi platesc internetul de acasa, iar altii au afaceri, blocuri, hoteluri si vile la munte si la mare? ... Stateai intr-o casa nationalizata, ai carei proprietari probabil ca murisera la Canal sau la Gherla.
Moment in care toti cei aratati acum cu degetul, cum este cazul Garzii de Mediu, ar putea avea un rol preventiv salutar.
Aboneaza-te la canal https://goo.gl/UZdr7c ?Urmareste cele mai noi stiri pe https://observatornews.ro/ Descarca APLICATIA OBSERVATOR ?iOS:
Mazare i-a atras atentia ministrului ca nu va semna niciodata un PUZ care nu a primit nici pana la aceasta ora avizul de mediu. ... "Daca primarul emite acum o autorizatie de constructie fara avizul de mediu, a doua zi este la DNA".
"Am urmarit-o dupa ce a rezolvat cele noua valuri succesive de inundatii, dupa ce a participat la constructia locuintelor pentru sinistrati, dupa ce a pus umarul la refacerea digurilor construite intr-un sistem ticalosit de PSD, dupa ce a accesat miliarde de euro pentru programe de mediu...
De retinut insa faptul ca imediat dupa momentul de glorie 2004, cand Alianta a castigat alegerile, fostul director de la Mediu, care nu era inscris in PD sau PNL, a fost convins sa renunte, oferindu-i-se o alternativa.
un trai decent pe termen scurt si mediu, prosperitate mai tarziu, cand vom recupera decalajul fata de tarile care n-au beneficiat de comunism. ... Infrastructura, mediu - indiguirea marilor rauri - si combaterea poluarii, pentru care avem bani la mediu.
coalitia tematica - ce va profita de retelele sau platformele pre-existente, de ong-uri - platformele de mediu, platformele sociale, civica si asa mai departe, care au experienta lucrului impreuna si a producerii de propuneri.
Potrivit raportului, Energy Holding, firma in spatele careia se spune ca s-ar afla fostul ministru al economiei, Dan Ioan Popescu, a platit 62 de milioane de dolari pentru o cantitate de energie care la pretul mediu practicat de Electrica ar fi valorat 147 de milioane de dolari.
Cistigul salarial mediu brut va ajunge, in 2010, la 1.670 lei/luna, fata de 1.130 lei/luna in 2006, iar cel net va creste cu 422 de lei fata de anul acesta, urmind sa ajunga la 1.260 lei/luna, potrivit prognozei preliminare de toamna a Comisiei Nationale de Prognoza.
Castigul salarial mediu brut din industrie a scazut, in luna ianuarie 2009, fata de ultima luna a anului trecut, cu 12%, ajungand la 1.
Romania are la dispozitie pentru proiecte de infrastructura, proiecte de mediu, pentru intreprinderi mici si mijlocii, dezvoltare de intreprinderi mici si mijlocii, pentru proiecte de educatie, pentru infrastructura sau pentru cercetare, pentru recalificarea fortei de munca, are 32 de miliarde de euro, din care nu a cheltuit inca nicio jumatate de miliard.
Intreprinderile mici si mijlocii care au restante la banci vor putea beneficia de suspendarea pentru 12 luni a platii principalului dintr-un credit pe termen mediu si lung, platind in continuarea doar dobanda lunara (prelungirea cu un an a duratei creditului) Suspendarea pentru o perioada de 6-12 luni a platilor pentru imprumuturile de leasing si prelungirea finantarilor pe termen scurt pana la 270 de zile, astfel incat sa poata sa existe capital pentru operatiunile curente ale firmei.
"Lipsa coordonarii potrivite intre autoritatile locale si regionale genereaza ingrijorari si trebuie sa fie tratata in asa fel incat sa aiba loc o corecta implementare a acquisului comunitar pe mediu", afirma euroobservatorul PSD.
in primul rand afisarea de informatii mai mult sau mai putin statice cu forma de text, imagini si sunete (asa-numitele pagini web), apoi posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii, chat, video si video on demand, telefonie si telefonie cu imagine prin Internet, televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, mediu pentru raspandirea stirilor, mediu pentru toate genurile de grafica si muzica, deschiderea unei sesiuni de lucru de la distanta, grupuri de discutii pe teme prestabilite, jocuri interactive prin retea, operatii bancare (Internet banking) si multe, multe altele.
google-analytics.com